Koulunmäki

KoulunmakiKooste

Koulunmäki sijaitsee Luopioisten keskustapalveluita ja rantakeskusta yhdistävän Rajalantien, Ulkoilukylän keskuskäytävän, varrella. Perhepuisto on kehittynyt Luopioisten kirkonkylän koulun ympärille ja sen keskeisiä kohteita ovat koulun ohella kirjastorakennus ja Luopioisten liikuntahalli. Perhepuiston ulkoalueille tuovat toiminnallisuutta leikkikenttä, pienpalloilukentät sekä frisbeegolfrata.

  

Koulunmaki 

Pienpalloilukentät

Perhepuiston viheriö mahdollistaa esimerkiksi jalkapallon peluun ja toimii alustana monille ryhmätapahtumille. Puistossa on kesäisin sählykenttä ja koripallokenttä sekä talvella jääkiekkokaukalo. Perhepuiston frisbeegolf-rata on neliväyläinen.

Puiston tenniskenttä on monen tenniksen harrastajan suosiossa ja sen tiilimurskapinnotteista pintaa ja kentän pelattavuutta on kehuttu. Kentän ovella on avainkaappi, joka avataan numerokoodilla. Avain sopii myös vesipostin lukkoon. Avainkaapin koodin saa Luopioisten kuntainfosta (Pytinki, Museotie 1). Pelioikeus maksaa 20 euroa kesäkaudelle 2022, joka laskutetaan jälkikäteen. Samalla maksulla kenttää voi käyttää maksajan perheenjäsenet tai pelipari. Avainkaapin koodi on luottamuksellinen ja sitä ei saa jakaa ulkopuolisille. 

Tennis

 

Kirjasto

Luopioisten kirjaston aukioloajat ovat:
maanantai      12 - 17, Huom! Itsenäisyyspäivän aattona 5.12., on palveluaika klo 10 - 15.  
keskiviikko     10 - 12
perjantai         9.30 - 12.30.

Kirjaston yhteyshenkilönä toimii Eeva-Kaisa Heiskanen (puh. 040 519 2176)

Kirjasto toimii myös omatoimikirjastona sunnuntaista perjantaihin klo 7 - 21 sekä lauantaisin klo 7 - 17. Omatoimiaikana sisään pääsee PIKI-kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla. Tunnusluvun saa palveluaikana kirjastosta. Sen voi saada myös muusta PIKI-kirjastosta esittämällä kirjastokortin. Tunnusluku
on sama, jota käytetään verkkokirjastossa ja automaateilla asioitaessa.

Kirjaston palveluihin kuuluvat aineistojen lainaus-, aikakaus- ja sanomalehti- ja käsikirjastopalveluiden ohella myös kopiointi- ja skannauspalvelu (palveluaikoina) sekä PC-tietokoneiden käyttömahdollisuus.

KirjastoKooste

 

Leikkikenttä

Leikkipaikka

 

Liikuntahalli

Liikuntahalli

 

Liikuntahallissa on kuntosali ja liikuntasali. Liikuntahalli on avoinna ma-su klo 07.00-22.00 (sisäänpääsy klo 21.30 mennessä). Avainkorttien myynti Luopioisten kuntainfosta. Avainkortit toimivat sekä Luopioisten liikuntahallin että Kostia Areenan kuntosaleilla.

Liikuntahallin käyttövuorot (varatut ajat): Liikuntasalin käyttövuorot, Kuntosalin käyttövuorot. Hallin käyttöön ja järjestettyyn toimintaan on helppo tutustua ja toimintaan tulla mukaan Luopioisten Atleettien ja Tupenpurijat ry:n vuoroilla.

LiikuntahalliSisa